Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Tehlový zrekonštruovaný RD blízko centra, Západná, Prešov

Interné ID: SH2409
Ulica: Západná
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
389 000 €

Popis nehnuteľnosti

*Videoobhliadka*Ste mestský typ a hľadáte rodinný dom na peknom pozemku v tichej štvrti blízko centra?* Reality Hofer ponúka na predaj tehlový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii a úprave dispozície v lukratívnej lokalite len 5 minút od centra v Prešove.

Dom sa nachádza na pozemku s veľkosťou 602m2, je slnečný a svetlý orientovaný na juh a západ. Zastavaná plocha domu 115m2. Je to dvojpodlažný rodinný dom, súčasť dvojdomu, s ktorým má spoločnú jednu stenu.

Veľmi zaujímavá je jeho dispozícia:

- prízemie je čiastočné zapustené pod úroveň terénu – nachádza sa tu nočná časť domu – detská izba, spálňa, denná oddychová miestnosť, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, šatník, práčovňa a tiež východ do záhrady

- 1. podlažie je spojené s hlavným vchodom do domu – zádverie, zimná záhrada, či oddychová a relaxačná miestnosť, veľká kuchyňa, obývačka, pracovňa, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť a východ do podkrovia

Podkrovie momentálne nie je zobytnené, ale je možnosť dobudovať tam ďalšie dve izby.

 Viac informácii nájdete na stránke domvcentre.sk

Dom bol kompletne zrekonštruovaný a dispozične upravený do súčasnej podoby v 2012. Rekonštrukcia zahŕňala:

  • Rozvody vody, odpadu, elektriny
  • Omietky
  • Podlahy – dlažba, parkety
  • Kúrenie – podlahové + liatinové radiátory, teplovodný plynový kotol
  • Nová sanita, dlažba, obklady
  • Schodisko drevené
  • Okná drevené, izolačné dvojsklo
  • Interiérové dvere a zárubne masívne drevo
  • Dve funkčné kachľové pece
  • Klimatizácia na 2. podlaží
  • Rekuperácia na 1. podlaží
  • Systém na odvápnenie a úpravu vody
  • Vonkajšie žalúzie na všetkých oknách
  • Zabezpečovacie zariadenie – alarm
  • Kuchynské spotrebiče Bosch, Liebherr, Steel – luxusný sporák so 6 horákmi a grilovacou platňou, el. rúra, digestor, umývačka
  • nová kuchynská linka

Pozemok je upravený, oplotený, orientovaný na juh a západ, takže po celý deň tu príjemne svieti slnko. Miesto pre parkovanie áut je vyložené dlažbou. Na pozemku sa nachádza záhradný domček, v spodnej časti ktorého je pivnica/sklad a v horná časť slúži ako dielňa, ateliér.

Lokalita je vyhľadávaná pre pokojné a tiché bývanie blízko centra. Jedná sa o štvrť rodinných domov, ktorá je od centra mesta vzdialená 10 min. peši.  V blízkosti je zastávka MHD, MŠ, stredné školy, v dosahu je aj ostatná občianska vybavenosť – obchody, lekáreň, poliklinika.

V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. V prípade kúpy na hypotéku poskytneme tiež zdarma finančné poradenstvo a vybavenie hypotéky v ktorejkoľvek banke od nášho interného hypotekárneho špecialistu s dlhoročnou praxou.

V prípade záujmu o obhliadku bytu kontaktujte nášho makléra na číslo 0905 717 775 alebo mailom na hofer@realityhofer.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
602 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
190 m2
Zastavaná plocha:
115 m2
Podlahová plocha:
190 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Dielňa:
áno
Celková plocha:
602 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti