Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárie v kompletne zrekonštruovanom objekte, bývalé DEPO, Prešov

Interné ID: SH2412
Ulica: Košická
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory
10 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte priestory pre svoje podnikanie  a chcete vyšší štandard a kvalitu pre seba a svojich zamestnancov? Máte špeciálne požiadavky a chcete pripraviť priestor presne pre svoje podnikanie? Pozrite si videoobhliadku objektu.
Reality Hofer ponúka na prenájom kompletne zrekonštruované priestory v klimatizovanej polyfunkčnej budove v areáli bývalého železničného depa v Prešove (rekonštrukcia momentálne prebieha). 
Na výber máte z rôznych veľkostí priestorov podľa zamerania Vášho podnikania a Vašich potrieb a môžete vstúpiť do priebehu rekonštrukcie administratívnej budovy. Majiteľ Vám tak pripraví priestor presne podľa Vašich požiadaviek, vrátane bezbariérového prístupu.

3 podlažia:
- dispozícia kancelárskych priestorov podľa potrieb a požiadaviek nájomcu
- každé podlažie má podlahovú plochu 185m2 + zázemie 15m2
- priestor je možné nechať ako jeden veľký otvorený open-space (plus technické a sociálne zázemie), alebo je možné deliť ho na menšie kancelárske priestory (od 40 m2)
- na najvyššom podlaží je možné pre záujemcu vybudovať aj ubytovanie (apartmánového typu) pre manažérov (až 4 obytné jednotky) alebo bude ponechaný ako kancelárske priestory

V areáli objektu bude k dispozícii parkovanie pre nájomcov aj pre klientov.
Vykurovanie – elektrina, klimatizácia
Internet - optika
Nájom od 10,- Eur/m2 + DPH + elektrina (samostatný merač)

Objekt sa nachádza v blízkosti diaľnice na Košice a na Poprad a je výborne dostupný pre zásobovanie aj pre zákazníkov.

Viac informácií Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí. V prípade záujmu o prenájom a obhliadku priamo na mieste získate od nášho makléra na čísle 0905 717 775 alebo mailom na hofer@realityhofer.sk
 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
260 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
200 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti